Beter behandeld. Beter beschermd.

Of het nu gaat om benodigdheden voor het planten van bomen, het ondersteunen bij ziekten en plagen of bodemverbetering, GreenGuard biedt hier een natuurlijke oplossing voor.

Natuurlijke producten

Onze middelen bestaan uitsluitend uit plantaardige bestanddelen die worden opgenomen door de bodem en de wortels van de plant. Hiermee versterken we het zelfregulerend vermogen van de bodem en de weerbaarheid van de planten.

GreenGuard heeft een ruim assortiment aan natuurlijke oplossingen voor:

Duurzaam & Innovatief

Voor onze materialen geldt dat duurzaamheid voorop staat, de gebruikte grondstoffen moeten volledig afbreekbaar en 100% plasticvrij zijn . Voldoet de duurzaamste oplossing daar niet aan, dan geldt het criterium dat de materialen meerdere keren herbruikbaar  moeten zijn.

Daarnaast blijven wij actief op zoek naar natuurlijke en duurzame oplossingen voor problemen in de groene sector. Ons pakket producten breidt zich ieder jaar uit en op die manier kunnen wij u nog beter van dienst te zijn.

Zakelijk & Particulier

Particulieren tuinliefhebbers kunnen terecht bij GreenGuard voor natuurlijke oplossingen. Op de zakelijke markt vinden onze producten hun weg vooral bij gemeenten, provincies, op sportvelden, golfbanen, recreatieparken, boomkwekers en hoveniers. Wilt u ook een zakelijke klant worden? Vraag dan uw zakelijk account aan.

Wij zijn gehuisvest in Hollandsche Rading, vanaf deze centrale plek sturen wij u uw bestellingen toe. Via de webshop leveren wij in Nederland. Voor verzending naar andere landen kunt u contact met ons opnemen.

Voor vragen zijn wij, tijdens kantooruren, bereikbaar op +31 0850047875